Társasház tetejéről mentettek cicát a debreceni tűzoltók

Debrecen – A debreceni hivatásos tűzoltók létrán keresztül a macskát lehozták és a tulajdonosának átadták.

Egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze tegnap kora reggel az M35 autópályán Józsa közelében, adta hírül a katasztrófavédelem. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket.

Veszélyesen megdőlt két fa Nyíradonyban, az Árpád téren hétfőn délelőtt. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók magasból mentőn keresztül láncfűrésszel avatkoztak be a gyalogos forgalmat és épületet is veszélyeztető fa eltávolítására.

Égett az aljnövényzet mintegy ezerötszáz négyzetméteres területen Nádudvaron a Hajdú utcában hétfőn délelőtt. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Háromszáz négyzetméteres területen égett a száraz avar tegnap délután Hajdúnánás közelében az  M3-as autópálya mellett. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. Hosszúpályiban pedig az Ibolya utcában égett hasonlóan nagy területen az aljnövényzet. Itt a létavértesi hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Egyeken a Fasor utcában ötszáz négyzetméteren égő a száraz füvet oltották el az egyeki önkormányzati tűzoltók.

Debrecenben három helyre is érkezett riasztás a megyeszékhely tűzoltóinak lehasadt faágak miatt. A Panoráma útra, a Derék utcába és a Mikszáth Kálmán utcában kellett beavatkozniuk a faágak eltávolítására.

Egy kétemeletes társasház tetején volt egy macska, aki önerejéből nem tudott lejönni Debrecenben a Szoboszlói úton tegnap délután. A debreceni hivatásos tűzoltók létrán keresztül a macskát lehozták és a tulajdonosának átadták.

Forrás: https://www.dehir.hu/bulvar/tarsashaz-tetejerol-mentettek-cicat-a-debreceni-tuzoltok/2022/07/12/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük