Biztositások

Aspermayer Lajos közös képviselő társasházkezelő víz fűtés szerelő csőtörés, ázásJártál már úgy, hogy az ingatlanodban kár keletkezett!? Például: csőtörés, ázás. Hívtál egy “szakembert”, akinek a munkája hagyott “némi” kívánni valót maga után és még a számlázással is problémák voltak!?

Ilyen esetekben, amikor károd keletkezik értelem szerűen szeretnéd igénybe venni a biztosítást, ami van a lakásodon, vagy a társasházén.

Amennyiben első nekifutásra a biztosítónak jelzed a problémád,  jó eséllyel süket fülekre fogsz találni.  Ugyanis nekik – sok esetben -nem érdekük olyan szakembert javasolni, aki ezeket a munkákat megfelelően dokumentálja. Ergo, többet kelljen fizetniük.

Ezért érdemes egyből olyan szakemberhez fordulni, aki már a helyszíni bejárás során – jó eséllyel – meg tudja állapítani a hiba okát és arra megoldást is javasol.

A hiba elhárításának befejeztével pedig, a biztosítók szigorú előírásainak megfelelően a számla mellé biztosítja a szükséges dokumentációt is!Aspermayer Lajos közös képviselő társasházkezelő víz fűtés szerelő csőtörés, ázás

Így biztosítható a lakó vagy lakóközösség számára, hogy a kárigényt valóban  érvényesíteni tudja/tudják!

"Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne."