Kiugrott egy nő az egyik óbudai panelház ablakán – nem tudták lebeszélni

Egy óbudai panelház egyik emeleti ablakából kiugorva öngyilkos lett egy nő. A hírt a III. kerület polgármestere közölte, hozzátéve: többen is próbálták lebeszélni az ugrani készülő nőt, de hiába.

Öngyilkosság történt pénteken reggel Óbudán – tudatta közössági oldalán a III. kerület polgármestere, Kiss László. Azt írta, egy Vörösvári úti társasház egyik emeleti ablakából vetette a mélybe magát egy nő, és bár többen is próbálták lebeszélni tettéről, nem sikerült megakadályozni a tragédiát.

A polgármester a tragédiáról beszámolva azt is írta a Facebook-bejegyzésében: “A hatóságok jelenleg is a helyszínen vannak, de önkormányzatunk is tartja a kapcsolatot az illetékesekkel.” A posztban egy képet is közölt a tragédia helyszínéről, amin a lekordonozott terület és egy mentőautó is látható.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másvalakiért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Forrás: https://hvg.hu/itthon/20220624_Kiugrott_egy_no_az_egyik_obudai_panelhaz_ablakan__nem_tudtak_lebeszelni

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük