Tolatás közben ütközött egy autós egy győri társasház falának, majd elhajtott

A Győr-Moson-Sopron Megyei rendőr-főkapitányság három, anyagi kárral járó baleset szemtanúinak jelentkezését várja.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett január 26-án 20 óra, illetve január 27-én 09 óra 58 perc közötti időben Öttevény felől Kunsziget irányába a Szabadság utcán. Közlekedése során ismeretlen okból nekiütközött a menetiránya szerinti jobb oldalon, Kunszigeten az Új utca és a Szabadság utca kereszteződésében kihelyezett “Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtáblának, majd a helyszínről ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2018. december 21-én a Győr, Zöld utca 5-7. szám előtt található belső szervízúton. Közlekedése során az ismeretlen gépjármű vezető oly módon hajtott végre hátra menetet, hogy az ott található társasház falának ütközött. A közlekedési baleset során, a fenti címen található társasház külső szigetelése megrongálódott. Az ütközést követően az ismeretlen okozó adatai hátrahagyása nélkül a helyszínről eltávozott.

Ismeretlen személy az általa január 26-án 0 óra 2 perc körüli időben vezetett ismeretlen típusú személygépkocsival közlekedett Győrben, a Móricz Zsigmond rakparton, a Kossuth híd felől a Bástya utca irányába. Haladása során a Dunapart Rezidencia Dunakapu tér felé eső oldala előtti jobbra ívelő kanyarban ismeretlen okból balra tért és a szalagkorlátnak ütközött, majd azt követően adatai hátrahagyása nélkül a helyszínről járművét hátrahagyva elfutott. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

 

 

Forrás: https://m.kisalfold.hu/gyori_hirek/tolatas_kozben_utkozott_egy_autos_egy_gyori_tarsashaz_falanak_majd_elhajtott/2587413/?fbclid=IwAR3B39daKNw6KBsnTY6X00DDXe0cP5WP6A18zPFYzbdFAW4zYrbdhvGvfKw

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük