Súlyos testi sértéssel végződött a vita a soproni társasházban

Egy soproni társasház udvarán két férfi között hangos szóváltás, majd dulakodás alakult ki.

A rendőrségre 2021. április 1-én 14 óra 49 órakor érkezett bejelentés, amely szerint egy soproni társasház udvarán két férfi között hangos szóváltás, majd dulakodás alakult ki. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 51 éves helyi lakos a társasháznál betonozási munkálatokat végzett, amikor egy 48 éves fertőrákosi férfi a friss betonra személygépkocsijával ráhajtott. A személyek az eset miatt az udvaron összevesztek egymással, majd a gépkocsi sofőrje a betonozási munkálatokat végző férfit fellökte, aki ennek következtében súlyosan megsérült, és őt a mentők kórházba szállították. A járőrök a bántalmazót elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra előállították – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Soproni Rendőrkapitányság nyomozói K. Zoltánt súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: https://www.kisalfold.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/sulyos-testi-sertessel-vegzodott-a-vita-a-soproni-tarsashazban-10819366/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük