Összecsomagolt ruha és olajsütő is lángolt

Kedden is bőven akadt munkájuk a tűzoltóknak – derül ki a megyei katasztrófavédelem tájékoztatójából.

Késő délelőtt a szentesi Sáfrán Mihály utcában összecsomagolt ruhák égtek egy társasház teraszán. A helyszínre érkező szentesi és csongrádi hivatásos tűzoltó egység percek alatt eloltotta a tüzet.

Délután Szegeden, egy Csongrádi sugárúti tízemeletes társasház hetedik emeleti lakásából kiáramló füst miatt riasztották a szegedi tűzoltókat. A felderítés során kiderült, hogy szerencsére csak a tűzhelyen felejtett étel füstölt.  A lakók szellőztetés után visszatérhettek a lakásba.

Kora este a szegedi Olajos utcában kapott lángra összehordott szemét, körülbelül tíz négyzetméteres területen. A tüzet a kiérkező szegedi hivatásos tűzoltók oltották el.

Olajsütő égett Szegeden, egy Csaplár Benedek utcai bisztró konyhájában este. A szegedi tűzoltók a tüzet rövid idő alatt eloltották.

A Röszkén hétfőn lehullott hatalmas csapadék még tegnap is adott munkát a szegedi tűzoltóknak: délután egy Rákóczi utcai lakóház pincéjéből kellett kiszivattyúzniuk az összegyűlt közel félméteres csapadékvizet.

A 430. számú úton, Makó közelében két személygépkocsi ütközött össze. A baleset következtében két ember a roncsok közé szorult, őket a makói hivatásos tűzoltók szabadították ki. Az életveszélyes sérülteket a Mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították

Kora este a 4525. számú úton is baleset történt: két személyautó karambolozott. A balesetben három ember szenvedett könnyű sérüléseket, a kiérkező szegedi hivatásos -, illetve sándorfalvi önkéntes tűzoltók a járművek áramtalanítását végezték el.

 

 

Forrás: http://www.promenad.hu/2018/07/25/osszecsomagolt-ruha-es-olajsuto-is-langolt/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük