Kiderült, kié a legtisztább udvar Szolnokon

Idén is átadták a Tiszta Udvar Rendes Ház pályázat díjait. Három kategóriában osztották ki az elismerést, és több különdíjat is átadtak.

A Zagyvaparti Tiszta Udvar Rendes Ház Közhasznú Egyesület által megalapított kitüntetést egy családi ház, egy maximum négy emelet magasságú társasház, valamint egy négy emeletnél magasabb társasház kaphatja. Szerencsés Sándor, az egyesület tiszteletbeli elnöke elmondta, egyre többen pályáznak a címre.

– Ezért is döntöttünk úgy, hogy különdíjakat is kiosztunk. Ebben az évben három családi ház és egy négyemeletes társasház pályázója kapta meg az erről szóló oklevelet – közölte.

Az egyesület célja, hogy a lakók szebbé tegyék a környezetüket, ezzel együtt pedig a városképet is. Szerencsés Sándor hozzátette, a hatéves múlttal rendelkező díj egy visszavonható elismerés.

– Ha nem őrzik meg a ház, a környezet szépségét, nem folytatják a munkát úgy, ahogy kellene, akkor lekerülhet a tábla. De ilyen az elmúlt hat évben még nem fordult elő – árulta el a tiszteletbeli elnök.

 

Forrás: https://www.szoljon.hu/kozelet/helyi-kozelet/kiderult-kie-a-legtisztabb-udvar-szolnokon-1240320/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük