A hét ingatlana: egy gardróbos, nagy fürdős oázis Szolnokon!

Bár a most következő 127 négyzetméteres, eladó szolnoki otthon csodás növényzete nem képezi az ajánlat tárgyát, mi el sem tudjuk képzelni máshogy a lakást, mint a pompás dzsungellel! Felüdülés a kádban, olvasás a fotoszintetizáló növények között, baráti vacsorák és film nézés… Mi elég jól el tudnánk itt képzelni az életet. És ön?

“A SZOLNOKI CASANETWORK Ingatlaniroda megvételre kínál egy 127 m2-es, cirkófűtéses lakást, Szolnok belvárosában, sétáló utca közvetlen közelében, liftes épületben! Az eladó szolnoki társasházi lakás jellemzői:

Tégla építésű társasház, harmadik emeleti lakása, a 3. szint 2000-ben lett ráépítve az épületre, tetőtér beépítési lehetőség, 1+3 félszoba+nappali, 39 m2-es tágas nappali, 9 m2-es világos fürdőszoba, cirkófűtés került kiépítésre, kandalló, szigetelt ablakok redőnnyel, hűtő-fűtő klíma, liftes társasház, rendezett lépcsőház és környezet, a belváros szívében, Tiszaparti sétány 500 m-re, zárt belső udvaron parkolási lehetőség. […]”

További képek és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Forrás: https://www.szoljon.hu/helyi-gazdasag/ingatlanajanlo/a-het-ingatlana-egy-gardrobos-nagy-furdos-oazis-szolnokon-3650000/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük